BELTEX-Ingatlan
Budapest, B°60 Business-Park

Görgényi Emília (Thuasne Hungary Kft. - ügyvezető) szerint:

Hosszas keresgélés után találtunk rá jelenlegi székhelyünkre, de megérte várni. Az igényünk, hogy kereskedelmi cég lévén, a sok apró napi kiszállítandó csomag összeállítását és adminisztrációját egy helyen tudjuk végezni kulturált, télen fűtött körülmények között, túl magasnak bizonyult. A Beltex cég nem meglévő lehetőségeik közül akart valamit ránk erőszakolni, hanem megértve elképzeléseinket, több lehetőséget is felvázolt. Végül teljesen a mi igényeink szerint alakítottak ki nekünk egy részt a Budafoki úti telepen. Az építési, átalakítási folyamat során végig kikérték véleményünket és messzemenően figyelembe vették azokat. Egy modern, műszakilag igényes, kifogástalan minőségű épületrészbe költözhettünk be. Természetesen apróbb műszaki problémák a beköltözés után, mint minden új épületnél, felmerültek, de a bérbeadók kérésünkre ezeket haladéktalanul megoldották. Azóta is az ipari parkra a folyamatos szépülés, fejlődés, karbantartás, a környezetbarát szemlélet a jellemző. Mindannyiunknak öröm ilyen környezetbe járni dolgozni, és ilyen megbízható, segítőkész bérbeadókkal együttműködni.

 

Lukenics Viktor (IGS Informatika Kft. - ügyvezető igazgató) szerint:

Az elmúlt 10 évben több helyen béreltek a cégeim irodákat, de soha sehol nem találkoztam még olyan tulajdonossal, aki mindenegyes nap azzal az elhatározással kel fel, hogy miképp tudja még jobban kiszolgálni a bérlőit. Ez a pozitív, támogatói tulajdonosi szemlélet magyarázza, hogy itt minden bérlő jól érzi magát és szinte "várólista" van az üresedésre.

 

Budai Anna (Limagrain Central Europe SE - gazdasági vezető) szerint:

Csak pozitívan tudok mondani mind rólatok, mint bérbeadóról, mind pedig az irodáról, mint bérleményről. A korábbi irodánkban sem a körülményekkel, sem pedig az ingatlan bérbeadójával nem voltunk megelégedve. A Belt-Budánál maximális gondoskodásban van részünk. Ha bármi probléma merül fel, tudjuk kihez lehet fordulni és a megoldásra sem kell heteket-hónapokat-éveket várnunk. Pontosan ezért szeretünk leginkább itt "lakni", illetve ezért vagyunk segítőkészek mi is, ha esetenként nektek van szükségetek ránk.

 

Schuck János (KSB Szivattyú és Armatúra Kft. - ügyvezető igazgató) szerint:

A Beltex-Ingatlan Kft szolgáltatásaival teljes mértékben elégedettek vagyunk. Komoly szakértelemmel és hozzáértéssel állnak a munkához. Mindig készségesen rendelkezésünkre állnak és azonnal kezelik a felmerülő igényeket. Szívesen ajánljuk őket!